akhirnya habis

bismillahirrohmanirrohim

Alhamdulillah. tadi group kami baru jak habis Presentation ETR! yeay me! huhahuhahuha.
ETR300 is one of the subject yang membuatkan kebanyakan budak UiTM jadi nebes. apa yang bikin aku gembira, bila panel tuh cakap “I don’t have any problem with your Business Plan ” wohooo! melonja riang kami semua di dalam hai. sukanya ^^
Apa pun without all my friends, BP nih xkan ada. Without the idea n effort, this BP will not exist too. Thanks to all my G-Leech friends. Gembira-gembira. terus kami pergi makan PIZZA. kan PIZZA hari nih last yang takeaway rm40 tuh. terus kami pigi makan. awww happy ^^

Lepas nih aku kena fokus dengan test2 yang mendatang. Bila dekat dengan exam lah, sanalah busy2. hurmmm. harap saya berjaya. amin. mahu jg aku merasa 4flat tuh? tapi macam ndak mampu jak, so aku target just 3.9/3.8/3.7 jak. n aku harap yg GPA aku yang aku bawa tiap sem tuh, masih maintain dekan. amin =)

Jom layan gambar kami ? hahaha =D

 

lintah hirudo medicianallis

 

 

us ( G-Leech)

 

lpas present=happy-mcm org gila-berjoget

ok dts all 4 today. muahhhx

yg benar
kiraย 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s