OIK SEDAR DIRI WOI

yah yah. #sambil angguk-angguk. aku tahu gambar aku di sebelah tuh gedik. sedar diri jg aku. heheh =p

makin lama aku tgok, makin minta puji plak diri ni kurasa. aisehhh.

kihkihkih ย -ketawa miang keladi

now, aku dekat rumah sewa aku sudah. tadi petang aku gerak sini, klau ikutkan hati aku tadi petang, ndak mahu aku balik KK. Hujan-hujan lagi. ainaa kwan, paling best waktu nih untuk tidur!

Tapi aku hiraukan semua perasaan itu. Mujahadah! Mujahadah! amboii. hehe, aku rajin kan diri aku untuk balik ke KK. Teringat plak madam mydah, dia ada ajar lagi untuk 1 chapter lagi. Chapter last tuk OM -maintainance ehh aku salah eja, malas aku kasi betul.

Okeh, entry nih bukanlah aku buat untuk memaki orang. aku maki diri aku. aku lah siapa lagi? takkan lah kau? aku bah si besar. Aku mahu mengingatkan diri aku. INI SEM LAST AKU. SEM 6. KELAS TINGGAL 1 MINGGU SAHAJA LAGI. LEPAS TUH EXAM! BESAR, PLEASE KAU PI STUDY. INGAT MAMA BAPA DI RUMAH. IMPIAN KO. APA LAGI AR?

Lusa kau ada test Investment lagi kan? ko ingat kau anak orang pandai? kau pandai sudah?? jangan perasan sana! p ko belajar!

aarghh,tapi kenapa aku rasa apa yg aku tulis ni xda kesan pun sama aku? aiyooo.

ehhh aku x tahu lagi apa yg aku maw tulis untuk ingatkan diri aku ni. ANYONE? give me some ADVISE. i really need it. T_T

 

yang benar,
besarย 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s