Namanya Sahol

Ada dekat FB tadi, tuh orang, actually budak science, dia bilang nama kucing dia Sahol!? hahahahha XD Kenapa sama nama dia dgan Datuk Sahol, yg vice counselor ( ehh ngam ka eja tu? ) Uitm 2? ihihihih #saya bergembira hari ini. jula juli bintang 7 di FB

menangis

saya selalu menangis bila memikirkan kisah-kisah hidup saya.   saya selalu menangis. dengar lagu sedih saya menangis, tengok cerita yang sedih saya menangis, tengok orang menangis pun saya menangis, teringat ibu bapa pun saya menangis, teringat adik beradik pun saya menangis, teringat kawan-kawan pun saya menangis, teringat orang y saya suka pun saya menangis, teringat… Continue reading menangis

plisss lah

  pliss lah, aku rasa tenang tul duduk-duduk di luar rumah aku ni, sambil mendengar lagu instrumental yang bertajuk  Dance of The Clouds -dengan angin petangnya lagi.. lain lagi kicauan burung2 terbang. pliss, sangat BEST. saya suka perasaan saya kala  ini.