esok balik rumah.

 

bismillah.

esok aku balik rumah. yah balik lagi. kali ni aku balik berteman. ber-3 =D dulu aku ber sorang. sekarang tidak lagi!  yata!

kawan aku Nurul n Bobo. Aku kasi la nama Bobo, sbb dulu Cik Myen pernah panggil aku Bobo, jadi nama dia Bobo nama aku Besar. bah samalah kami tuhhhh.

ini dia my true Companion =DDDD

my new companion. sangat syg sama dia. sangat lah kn? =..=' maka di tinggal2 dlam keta. LOL

Bobo. =DD Amanda Sabariah yang kasi ^_^ thanks so much sama Manda. My BESTie.  aku manalah pernah dapat patung2 dari kawan ni?  kadang2 harap jg aku org bagi besar, ahahah. kali ni aku dapat, biar pun kecil, tapi sangat berguna. =D Ada poket, boleh simpan handphone aku sana. hehe. COmel betul ko bagi ni manda. =D KKawan aku ajie pun kata comel sangat! hehe, #padahal aku yg pilih merah. Lady Bird sangat comel. tahu?

Actually aku ada beli kan kau Spongebob, ko mahu kan? jadi time aku jalan-jalan d 1B sorang2 hari tuh, aku belikan kau. 🙂 huhuhu, maw menangis jap. x lama lg kita akan berpisah membawa laluan masing2.. harap ko simpan lah Spongebob aku bg tuh nanti baik2. sayang kau selamanya =’)

 

#menangis time menulis entry ini. perlu ? aku sangat sedih sampai maw menangis bah itu lah. uhuk2 T_T

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s