ikhlas-ikhlas belaka

kosong..kosong ong ongggggg. haaa best bah lagu ni. mood aku ok ja hari ni. ^^

#sila terbalikkan maksud.

apa pun lagu kosong memang best lah. suka tul aku.

kali ni aku maw layan lagu sahabat by najwa latif n sleeq. best woo. saya ada tujukan lagu tu tuk semua kawan2 yg saya sangat appreciate kehadiran mereka di muka bumi ini, dari aku skolah mnengah hinggalah aku maw habis sem ni?  nama2 yg aku list memang ikhlas2 belaka dari hati aku. hehehe

tapi.. tapi kann, aku kekadang tertanya kembali. tertanya aku pada diri ini, ADAKAH MEREKA  juga APPRECIATE AKU  SEPERTI AKU APPRECIATE KEHADIRAN DIORANG?   kalau betul bagus gak. kalao x tidak pa, aku pasrah dengan perasaan aku tuh. =) sorang2..ahaa, aku da biasa dengan rasa itu

#senyum selagi mampu beb.

#sekarang tengah layan lagu Sahabat by Najwa Latif n Sleeq. sambil ingat2 kawan2 ddalam hidup aku ni.

aku memang selalu layan perasaan kan? tamparlah muka aku ni. nasib x comel. tampar ja bila-bila masa. =..=

Advertisements

One thought on “ikhlas-ikhlas belaka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s