Akhirnya Aku Kahwin!

 

bismillah

akhirnya habis gak aku baca novel ni. Aku bukan jg macam cik hasmin, dia laju baca macam arnab yg berlari. Aku? aku macam kura-kura.

Ok, pandangan aku tentang novel ni, aku bagi rate B lah. Tak jg lah best sangat bagi aku. Last-last waktu dia da jumpa dengan si Syafizi ja best. Sebab ada part kutuk mengutuk. eihh suka kau kan Besar kalau ada bab kutuk-kutuk? =___=

Di awal cerita boleh lah. Dia terjumpa si Syafiq yang at last jadi abang angkat dia. Ahaa. ini bab yg aku tidak suka dekat novel ni. Dan perkara ni mempengaruhi pembacaan aku ja. Tambah lambat, sebab aku malas.

Aku malas baca hubungan di Didi dengan abang angkat dia ni. Si Syafiq.Pegang sana sini. eee. kalau muhrim xpalah. ini angkat beb. tuh la suka berangkat-angkat kan? ย ngiluu aku baca. Sebab tuh aku lagi prefer novel yg ceritanya cinta lepas kahwin, pegang-pegang tangan pun ok ja aku rasa.

Dengan abang angkat pun nak pegang-pegang tangan ka. Tolong la cerita ni. Yang tak best part ni jak la. Tak tahu pulak orang lain. maybe dorang suka bab pegang-pegang bukan muhrim ni. Aku anti ok. lebih2 lagi abang angkat dia pi pegang2. eee. pura2 x tahu hukum kot.

kbai. Rating B. (sembarang) sebab awal cerita x la best sangat, hujung-hujung baru best. kbai.

Advertisements

3 thoughts on “Akhirnya Aku Kahwin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s