tak boleh!

bismillah

dan selamat malam juga.

Tak boleh! apa yang tak boleh ni? ok malam ni mo trip cakap seberang sana lah.

Actually aku boleg tapi tak boleh baca novel Kasih yang Suci ni. Novel ni yang kena kasi jadi drama Nora Elena tuh. Bukan apa. Asal aku baca, bukan muka orang yg selalu aku bayangkan yg kuar. Tapi muka Aaron Aziz n Si siti Saleha tuh. Aiyooo. spoil mood. then si Eid aku terbayang watak dalam drama pulak!

ishh nasib drama tuh lum habis aku tengok.

kan aku ni acap kali kalau aku baca novel, yang dalam bayangan aku adalah seorang lelaki dan perempuan yang tak nampak muka. serius. bila aku terasa ternampak muka. panas pulak aku. haha

pelik perangai. but itulah aku. =p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s