tak tahu tajuk apa

bismillah

malam pun telah menjelma kan? banyak yang aku nak cerita.

rasa gembira, rasa sedih yang terbuku di hati aku kalau boleh laju jak tangan aku mo bercerita. :’)
tapi aku malas. nanti buka mulut, cerita sikit, ada yang menahan pedih sakit hati. siapa tahu kan?
ececece.  maybe next time aku bercerita. tapi bukan di entry ni, maybe bila aku da ada kekuatan untuk bersuara baru lah aku cakap.

Aku ni bukan lah orang yang pandai menyuarakan pendapat. Kekadang orang tanya pun aku boleh nangis. Tengok jak hal aku kena marah pak gad hari tuh. Dia baru tanya, kenapa aku parking sana? aku dalam hati menahan sebak suda. Depannya aku tahan, masuk kereta aku lepaskan semua. Kawan2 aku dorang manda and so on, da tahu dan lali kot dengan perangai aku yang kuat nangis ni. ishk! tidak malu nangis2 depan kawan.

tapi apa boleh buat kan? itu diri aku. aku memang kuat menangis, kuat sebal.

hal punya kecil, pandai jg aku terasa. haha screw me.

#kbai.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s