umpama tak pakai baju

ehh hello

assalamualaikum dan selamat petang 🙂

akhirnya belog aku yang aku usahakan tuh jadi jugak la akhirnya, walaupun x berapa nak jadi. sikit ja jadi. aku nak warna coklat sebenarnya. hemphhh.

tapi belog aku xda header. nantilah aku buat. umpama x pakai baju pulak. ish!

# cuba senyum. orang kata, diam lagi baik? tapi diam kan menyakitkan? hahaha
alahaii, ayat novel mana aku cilok ni

#baru waktu ini ternampak post sahabat aku. jam 5.39 pm gitu.  err, pasal aku ka tuh? hehe perasan. mana mungkin aku, diakan  banyak kawan.

manusia menjauh bersebab. mana mungkin tak bersebabkan?  biarpun ia terbaik untuk saya, ianya tetap yang paling ‘pahit’ buat saya. :’) *cuba-cuba senyum*  . mungkin semua ini sebab diri saya, datang dari diri saya. MAAF.

Aku bukan orang yang pandai bersuara. Bukan bisu, cuma aku selalu bagitahu padaNYA sahaja.  malas nak bagitahu satu dunia.  cukup aku tulis sini, sebab sini mana ada orangkan? paling2 pun 2-3 kawan , si kakak dan another author that i dont know. ehhehe. tulis di facebook?  ndak mahu.

Adakah lagi sinar mentari esok hari?

kuat itu perlu untuk aku. aku kan kuat ? kuatlah sangat, kuat di luar, rapuh di dalam

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s