x taw letak tajuk apa

bismillah.

penat. yes! petang ni mendung. Aku suka, sbb mo hujan laitu. hehe
hujan kan best, sejukkk. :’D

Ohh tadi pagi awal aku bangun, lepas solat, pura-pura tidur kejap, then iron baju, then ke kk temankan babu aku pi Wisma Muis. Malar lah kan Wisma Muis.

Time jalan terus teringat dekat Hasmin, dia pesan kalau ke kk, bgtaw dia nak kirim novel. ohh maaflah hasmin. kami p Wisma Muis ja tadi, jam 7 gerak, jam 10.30am balik KB da, huhu. laju kan? lajukan?

babu aku selalu mengantuk kalau drive. jadi aku la jadi assistant dia, kena ikut, mana bole memandu dalam keadaan ngantuk kan? Syukur aku bukan jenis yang mengantuk kalau memandu.

Pasal blog, aku da buka, cuma nyaun header. malas lah aku simpan header bah. nyampahh mak. Warna blog aku peach kan? bukan coklat. Aku nih masih mencari2 background yang warna coklat. Kahh aku simpan bata-bata? actually kan aku ni minat pelik ja, aku suka tengok background bata2 macam ni

aku suka. Twitter aku background dia macam ni. Aku letak sebab aku suka, maybe aku akan letak dekat blog kalau da xda pilihan warna coklat?? haha.

semakin masa berlalu, semakin jauh kita kan? haha.

 

Advertisements

One thought on “x taw letak tajuk apa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s