habis pun sebuah. ;)

bismillah

akhirnya tadi habis pun aku baca Suami yang Kubenci. Best jugak ceritanya. Aku suka baca novel yang bisa menzahirkan perasaan. eh maksud aku, membolehkan aku ketawa seorang-seorang. nangis seorang-seorang., buat rasa sebak, nak nangis tapi tak jadi nangis lah. jadi kalau korang tanya novel apa yang best, aku akan bagitahu novel tuh best kalau merangkumi ciri2 d atas. C:

Ceritanya ok, plotnya tidak sangat complicated. Sangat ringan plotnya. hahaha. ok aku suka watak mereka dalam ni, kisah novel jadi tambah meriah dengan watak Mak cik sarimah mak si Uwais Ukasyah dan Fawaz Aiman, abang sepupu yang ada hati dengan Hannah Maryam, then last2 kahwin jugak dengan Cikgu Batrisyah. ย Okk lawak la bahhh diorang tuh. ahahhahahaha :”DDDD boleh tak aku ketawa sampai keluar air mata? ok fine bai.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s