Captain Buggy

Captain Buggy, captain yang mukanya macam badut. Tapi jangan ingat dia cincai. Dia adalah bekas crew Pirate King, Gold Roger. Yiiiihaaaaaa!

Navy HQ ingat dia nih just a no-name Pirate, sekali lepas tahu latar belakang Buggy, diaorang anggap Buggy ancaman sudah. Hahahah ๐Ÿ˜€ Navy dapat tahu yang dulu dia ni rapat dengan Shanks, Red Hair Shanks yang bagi Luffy strawhat yang Luffy pakai.

Yang lucunya dalam episod yang aku tengok nih, kan diorang lari dari Impel Down, Buggy nih actually have no intention pun mahu turut serta selamatkan si Ace. Dia ni pentingkan diri seja sebenarnya. Kena TUDUh pula oleh NAVY maw selamatkan Ace. Lawakkkkkโ€ฆhahahahaha

onepiece-452_20120712-02223586

Lupa cakap, Buggy pun Devil Fruit User. Dia boleh pisah2kan badan dia. ๐Ÿ˜€ di atas nih reaksi dia lepas kena tuduh Navy. ahahahhahaha lawak bah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s