Mr ZERO

bismillah.

 

yeah, aku tahu sangat lah lama aku tidak mengupdate blog ini. *konon*. hari ni gatal mahu update sebab mahu cerita pasal one of my passion, One Piece. Aku memang gila dengan benda nih. Yihha!

Ok, aku rasa aku cuma akan update kejap sahaja. Pasal si Mr. Crocodile.

onepiece-450_20120712-01125699

Sekarang aku dah masuk episod 450 dah. Orang bilang usaha tangga kejayaan. Dulu aku ada benda nih cuma sampai 300 lebih sahaja. Sejak rumah ada wifi nih, aku dah sampai 400 lebih, dan ttak lama lagi sampai 500. Yiihaaa!

Ok back to the topic, aku kan mahu cerita pasal Mr Crocodile. Mr Zero nih adalah Devil Fruit User, kalau ndak silap, Suna-Suna Fruit. (SAND) ok maybe bukan Suna2, aku pun ndak tahu lah yg penting pasir.  Sejak dia escape dari penjara Impel Down dan menjadi β€˜geng’ dengan Luffy melawan orang2 di Impel Down ni, aku dapati kalau aku tengok dia memang ada karisma. Memang rupa devil fruit user yang kuat la bah. eiii suka aku.   Bergaya lagi tuh. Kalau berlayan, COOL jak. yihaaaa!

Kalau tengok dia, aku rasa dia kuat. hehehe. Tuh jak, saja mahu cerita benda aku minat. Okbai! next time aku update lagi pasal watakΒ² yg lain. πŸ˜€

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s