Lama sudah

Bismillah.   Nahhh lama sudah aku ndak update sini bahh. Aku suka sini. Kau? Suka tak? (pandai da aku pakai ayat ‘tak’) ok finee. Lama sudah aku tidak tengok One Piece. Lama sudah aku tidak tengok Running Man. Lama sudah aku tidak makan Pizza. Lama sudah aku tidak tengok drama-drama Korea. Lama sudah aku tidak… Continue reading Lama sudah

5×5

  Sekarang aku tengah dengar-dengar lagu indon yang semestinya best, nyanyian Oki, Marshanda, Oki, Dude. Dari Sujud ke Sujud. Lagu ni memang best betul. 1000x aku putar pun aku tidak akan bosan punya. ย herher Just wanna say thanks sebab buang saya jadi admin page awak kawan. ย ๐Ÿ™‚ Ngam juga tuh 5×5 lah kita. ๐Ÿ™‚ ย … Continue reading 5×5