I wanna say hello for the second time.

Bismillahiroohmanirrohim.

Aku agak berapa abad da aku ‘abandon’ blog WP aku yang satu nih. 1 abad? 2 abad? 3 abad? The truth is abad tuh tidak pernah sampai pun. Bulan jak. mueheheh ;p

Dari dulu jiwa aku tergatal-gatal mahu menghupdate dekat sini. Nehhh kau ada gatal2 mau update macam aku? tiada kan? Ada sahaja idea, tapi aku malas. tangan aku berat pulak menaip dekat sini. Tapi kali nih aku rajinkan diri aku. ecece. k

Dalam beberapa bulan ni, banyak benda yang berlaku ke atas diri aku. Macam-macam aku lalui, benda yang belum lalui, dan yang da lalui pun berlaku juga kembali.

Kali nih aku akan giatkan diri aku mungkin dalam blog ni? mungkin lah. Kan aku suka dekat blog ni. :)))

#Kisah-kisah yang lalu, insyaAllah akan di ceritakan di masa akan datang. πŸ˜€

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s