Welcome Back

Ya Robbi, semoga tahun ini memberikan makna yang besar buat diri aku yang berdosa ini. Semoga dipermudahkan usaha untuk menjadi hamba yang soleh. Begitu juga kepada kedua² ibu bapa, keluargaku serta sahabat baikku yang aku sayangi. Permudahkan lah urusan kami didunia dan akhirat. Amin ya Allah :')
Ya Robbi, semoga tahun ini memberikan makna yang besar buat diri aku yang berdosa ini. Semoga dipermudahkan usaha untuk menjadi hamba yang soleh. Begitu juga kepada kedua² ibu bapa, keluargaku serta sahabat baikku yang aku sayangi. Permudahkan lah urusan kami didunia dan akhirat. Amin ya Allah :’)

Hello wordpress. Hai awak. Lama gila kan penulis kau ni ndak menampilkan diri di sini? sekarang 2015 sudah. I dont even remember what year was actually my last post here. 2012? nahhh

Oh  btw, belogspot aku aku cadang mahu tinggalkan. Aku dah open to invited reader ja.  Ya lah, well I preper wordpress more. I am fe-feeling more matured konon dekat sini. Weyyy mungkin waktu kau mula menulis dekat wordpress umur kau tu Kekuri 20 gitu? 21? 22? ohh I’ve forgot about it. Less people; less reader = better = life’s good. *tetiba*.

2015. hurmm aku dah habis study dah kot. Alhamdulillah berjaya pegang segulung ijazah. Sekarang misi mencari kerja. Buat masa sekarang, aku kerja sebagai guru ganti. Kontrak 3 bulan. 12 Jan-12 April. whaaaat? April? yeahh April. =..= lepas tu aku akan meneruskan pencarian mencari pekerjaan yang sesuai. I mean, bukan kerja kontrak la, i want to find something permanent. Gemok gemok aku ni harap adalah orang pilih ye dak?

Ok itu sahaja untuk masa ini. Aku akan menyusul di kemudian hari bila aku mempunyai kelapangan masa. Sekarang tengah tengok KILL ME HEAL ME. Love you Ji Sung, why you so hensome.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s