Safe Haven- Romance Movie

So I’ve just finished watching this romance movie named Safe Haven which is an adaptation from Nicholas Spark.Ok it is a romantic movie with a hot actor and beautiful actress. It is a story about this woman named Katie who run away from her house in Boston to get away from her phsycotic husband who is actually a policeman. He always beats her, torments her and I think that is why she run away from home. Ohh if I were her, I will also do the same thing kot. =..=

safe haven
ok this is the cover. *nose bleed* LOL just kidding

Then the story began with Katie (herion dia)  moves to a small town on the North Carolina coast to make a new life. to start a new life in a place where no one knows about her. There she takes a job as a waiter at a small restaurant at the beach and stays at cabin inside which is given by the restaurant owner. Emm actually I dont know if she rent or just give the house to Katie. Ok let say she just give that house to Katie. ok?

There she keeps a low profile, but she is soon won over by the warmth and caring of the close-knit community, especially that of widower Alex (Josh Duhamel/ laki si Fergie) with is btw, hot and handsome. LOL . With the help of Alex and his children, Katie learns to love and trust again. 

So actually i want to say about her so-called-neighbour. Her name is Jo. Jo always accompany her to home. Sometimes they will be walking together to pi rumah si Katie yang di hutan tu. Kekadang Katie invite her to her house to see the floor that she has painted and bla bla bla.

images (1)
Brunette tu Jo (jiran) Blond tu Katie. Hi we are walking together! Lol >_<

Like I said laki dulu si Katie tu kan saiko? Memandai dia p sebar gambar Katie, wanted kono. Pi seluruh US plak tu. Bangang memang. Then 1 day tu si Alex (yang hensem tu) dia nampak ni yang wanted list tu. Then dia jumpa Katie, dia mcm kecewa la why Katie doesnt explained to him about that la bla bla bla.
Then Katie balik rumah kemas2. and guess what? Ada Jo sana (jirannya tu konon) pi advise2 dia jangan lah pergi. Then dipendekkan cerita, Alex sedar dia salah n patut dengar penjelasan Katie dulu, dia pun berjaya pujuk Katie. aisehh

giphy
kalau aku Katie kena pujuk begini memang haram la aku maw pergi daari situ. I will stay forever! lol just kidding hahah

Lepas tu lelaki Katie yang saiko tu jumpa dia. Waktu tu ada parade di tempat dorang tu. Time tu upacara bunga api. Before that Katie mimpi ni Jo cakap “Here’s here. You know who”. baru si Katie terbangun, dia jalan memang ada lakinya di belakang! perghh lepas tu lakinya yang saiko tu maw pi bakar tu kedai (Alex yang hot tu actually ada kedai tempat perhentian orang naik bas selalu, tapi terbakar sudah oleh laki Katie tu =..=). Lepas tu waktu dia sudah tumbuk-tumbuk bininya sendiri (suami apa mcm ni? hishh) dia pun mengeluarkan pistol (polislah katakan).. lepas tu bergelut2 gitu, tertembak diri sendiri. Mati lah dia. dalam hati aku (bagus, pelesit mati) heh.

Endingnya, si Katie and Jo (so-called jirannya tu) berjalan-jalan di bawah pokok yang ada buaian tepi laut. Jo kata ‘Its time for me to go” and apatah. Aku lupa. Yang penting gitu² lah. Time ni aku sudah syak something ni.

Then, si Alex bagi satu surat. (Well arwah isteri Alex ni meninggal sebab cancer ba, Jadi dalam tempoh tu dia ada bagi surat untuk birthday anaknya yang ke 18 tahun la, untuk bila wedding day Lexie lah, ala² Kuch-kuch Ho Ta Hai tu) Tapi surat tu depannya tulis “To Her”. means, untuk perempuan yang lakinya akan suka lepas dia, si Katie lah kan? ohh so sweet. Dia cakap lah dalam surat tu. Ohh memang wujud pun kau yang lelaki aku bakal cintai lepas aku, sebab dia bagi surat ni sama kau.  Dia kata tolong jaga familynya lah.,bagi dorang kasih sayang lah (ohh sooo sedih T_T *bagi akulah)

Then? jeng jeng jeng. Dalam surat tu terselit juga gambarnya
( Gambar arwah bini Alex tu) and guess what? She’s Jo. Katie punya so-called-neighbour tu. Katie terkejut. Aku yang menonton lagi terkejut, then its all makes sense. Tetiba watak Jo keluar, rupanya she’s there to make sure Katie will never go and love her family till the end of time. T__T

Lepas tu kena tayang adegan si Katie jalan balik rumah tu, rupanya dia seorang jak. Manada Jo selama ni. So Jo ni jadi mcm guardian angel kot. dui. Hahaha!. So  that is the story.

Jo
Haii. Terkejut? Aku lah arwah bini Alex dulu. You have been trolled by me! Pura-pura aku kata aku tinggal bersebelahan, padahal aku cuma roh yang masih belum tertunai hasrat  sbb tu nda pergi²

Aku bagi ☆☆☆☆☆☆☆  (7) dari 10 bintang.

p/s :Entah apa aku merapu tu, kejap BI kejap BM. Kesimpulannya? I love this romance movie. Terus berbunga-bunga hati. Aku plak bila? Eh!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s