New Passion

Hiai hai.

So here i am again. This past few days kan,, aku suka sangat tengok satu benda ni. People called it as ‘lettering’. Eii apa tu? Kalau yang not familiar tu mesti tak tahu kan? Memang sendulah hidup tak kenal lettering ni. Ok memain ja uu.

Aku kerja aku dekat rumah ni, kalau tak makan, tengok movies. Kalau tak tengok movies layan youtube memanjang, kalau tak pun yang latest buat assignment mama aku. Haaah. So lettering ni tulisan ja pun. Yang tulisan berangkai, yang smart-smart and cool tu, selalu orang buat quotes. Lalu aku pun try lah. Tapi bila aku try memang sendulah tulisan aku. Failed memanjang. Adalah dalam 3 kertas aku koyakkan sebab failed.ย Simpati sangat aku tengok hasil tu. Lepas tu aku pun malas la. Ahh lantak kau lah. Aku buat ja apa aku suka.

15So there it is. I tried even I know it was sucks. But still. TRY YOUR BEST because success comes with lot of practice. ย My first attempt. Not bad. kroohhh.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s