mula meminati

bismillah. hari ni aku menaip menggunakan lappy my mom. senang sikit. kecik sahaja. Seperti biasa, hari-hari yang aku lalui. biasa-biasa sahaja. tiada yang luar biasa. Kalau ada pun yang luar biasa, haruslah aku lupakan hal-hal yang luar biasa itu. 🙂 emm apa yang aku ingin tulis yah? sebenarnya diri ini pun bingung. Tapi tangan gatal… Continue reading mula meminati

novel lagi

  bismillah sekarang tuan punya blog ini tengah gagah menghabiskan novel Suami Yang Ku Benci. kakak aku pulak ada beli 2 biji novel Fauziah Ashari, iaitu Rindu Cintaku (kesinambungan ombak rindu) dan juga ada satu cita tuh tajuk aku lupa pulak, yg penting suami dia kan hilang ingatan. hehe baru ada lagi 4 biji novel… Continue reading novel lagi

Bukan Hanya Sesaat

bismillah. semalam kan..semalammmmm kann #nada2 gedik gitu Ohh semalam aku telah menghabiskan pembacaan aku. Bukan Hanya Sesaat. Ok bagi aku OK lah novel ni. Arief Zulkarnain dan Siti Maryam Khadijah. Cita ni berkisahkan dorang duaorang ni lah, kahwin, atas tuntutan kuarga. Si Arief ni haaa, mak (menggelarkan dri mak pulak) tak suka perangai dia ni.… Continue reading Bukan Hanya Sesaat